tevredenheid of klacht

Natuurlijk is het van belang dat u tevreden bent over de hulp die u via mijn praktijk krijgt.

Een psycholoog dient op een juiste en professionele wijze te handelen. Daarom houd ik mij aan de beroepscode van het NIP en de beroepscode voor psychotherapeuten. Daarbij staat vertrouwelijkheid voorop en het zich voortdurend verbeteren als professional. Feedback en kritiek neem ik dan ook erg serieus.

Of u nu een klacht of opmerking heeft, u kunt altijd bij mij terecht om deze te bespreken. Dit is ook de meest directe lijn om veranderingen aan te brengen en te voorkomen dat problemen blijven voortduren. Maar ook als u tevreden bent hoor ik dit graag.

Mocht een gesprek over uw klacht echter niet tot het gewenste resultaat leiden, dan kunt u met uw klacht terecht bij het NIP.